понеділок, 17 лютого 2014 р.

Юридичне оформлення


...до Ради народної довіри могли б увійти й представники так званого «антимайдану»...
В'ячеслав Брюховецький

Не можу не підтримати прекрасну ініціативу так званої групи «Першого грудня» про «офіційне, юридичне, ідеологічне оформлення» народного повстання. Думаю, найкраще її назвати Універсалом Національної Єдности (якщо Ющенко ще не встиг зареєструвати відповідну торговельну марку). Втім, думаю, з цим завданням (перепрошую за брудну лайку) українські інтелектуали справляться без мене. Ну а я, зі свого боку, хочу надати матеріял для майбутніх «представників антимайдану» у «Раді». По-перше, тому що вони не такі інтелектуальні, отож їм може бути важко ґенерувати месиджі (знову перепрошую). Ну, а по-друге, мені це зовсім не важко, оскільки я знаю, що найбільш доречно буде взяти за основу:
Нікому не порушити стабільності в Україні!
(Резолюція робочих, інженерно-технічних працівників і службовців Київської кондитерської фабрики імені Карла Маркса)

Весь багаточисельний колектив Київської кондитерської фабрики імені Карла Маркса вітає славетних працівників прокуратури, під керівництвом доктора юридичних наук В. П. Пшонки, які зловили на гарячому підлих зрадників незалежної батьківщини, купку змовників «право-бандерівського блоку». Не допомогли їм їхні іноземні спонсори. Жахливі злочини Кличка, Яценюка, Тягнибока й усієї банди вбивць, диверсантів і запроданців розкрито. Тепер їх буде притягнено до відповідальності за огидні їхні вчинки, від яких холоне кров і здригається серце кожного чесного українського громадянина!

Колектив працівників фабрики вимагає від Верховного Суду України застосувати до цих підлих виродків, скажених псів фашизму вищої міри покарання — розстрілу. Нікому в світі не вдасться порушити стабільність нашої великої, незалежної й суверенної держави. Наша калинова демократична Україна, осяяна й зігріта сонцем Кучмівської Конституції, була, є й буде невід'ємною частиною Митного Союзу. Ми, робочі, службовці та інженерно-технічні працівники Київської кондитерської фабрики імені Карла Маркса, ще більше посилимо регіональну пильність та непримиренність до ворогів батьківщини. Ми ще міцніше об'єднаємося навколо нашої рідної Партії Регіонів, навколо нашого любого президента, професора Віктора Федоровича Януковича.

Вітаємо непереможну Партію Регіонів!
Вітаємо славних працівників прокуратури, міліції, спецпідрозділу «Беркут», суддів та слідчих!
Вітаємо нашого великого керівника, вчителя та друга, президента Януковича!
Зверніть увагу на ще одну зручність: навіть назву фабрики виправляти не потрібно!

P. S. Якщо пану Порошенку цей допис раптом стане в нагоді, нехай зв'яжеться зі мною — домовимося!

Нема коментарів

Дописати коментар