четвер, 29 грудня 2011 р.

Слухаю Дніпропетровське радіо


Прогноз погоди на сьогодні підготовано за підтримки Олександра Вілкула. Сьогодні, згідно з програмою розвитку області Олександра Вілкула в Дніпропетровську без опадів, температура +2℃. До новорічної ночі, за планом Олександра Юрійовича Вілкула, температура знизиться до -1℃, також очікується невеликий сніг, що забезпечить населенню області святкову погоду, як і обіцяв нам голова облдержадміністрації Олександр Вілкул. На наступний рік у нас планів не менше, а більше. Завдяки програмі розвитку області Олександра Вілкула температура залишатиметься нижче нуля, забезпечуючи, завдяки Олександру Вілкулу, святковий настрій. Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул радить усім дітям побільше гуляти на вулиці та ліпити снігових баб на всіх дитячих майданчиках відкритих за підтримки Олександра Юрійовича Вілкула замість того, щоб робити інші шкідливі звички. У святкову ніч за сприяння голови облдержадміністрації Олександра Юрійовича Вілкула буде забезпечено швидке реагування всіх підрозділів швидкої допомоги, яка зможе вчасно приїхати допомогу протягом десяти хвилин в містах і протягом двадцяти хвилин у сільській місцевості завдяки реформам, зробленим під керівництвом Олександра Вілкула. Наша радіостанція, разом з Олександром Юрійовичом Вілкулом, при підтримці Олександра Вілкула бажає вам щасливого нового року і приємних свят. Передачу підготовано на державне замовлення від голови облдержадміністрації Олександра Юрійовича Вілкула.

9 коментарів:

  1. Що це було?…

    Ага, подивився, Олек­сан­д­р Юрі­йо­ви­ч Віл­ку­л є у вікіпедії. Зрозуміло. Скоро бідненькому Віл­кулу доведеться звертатися до проктолога.

    ВідповістиВидалити
  2. Це я по па­м’я­ті пе­ре­ка­зав зміст пе­ре­да­чі зі збе­ре­жен­ням ори­гі­наль­ної фра­зео­ло­гії. Зда­є­ть­ся, хтось го­ту­є­ть­ся до пе­ре­мо­ги за ма­жо­ри­тар­ним ок­ру­гом...

    Їхав Віл­кул че­рез рі­ку...
    Ба­чить Віл­кул — в рі­ці Віл­кул.
    Віл­кул Віл­кул Віл­кул в рі­ку.
    Віл­кул Віл­кул Віл­кул Віл­кул.

    ВідповістиВидалити
  3. Вот ты сильно удивишься, но кроме пиара он таки и работает.
    А пиар - он увы печальная необходимость, потому что даже с таким зашкаливающим количеством пиара многим эта фамилия незнакома.

    ВідповістиВидалити
  4. Він се­бе рек­ла­мує за гро­ші плат­ни­ків по­дат­ків. От­же, йо­го міс­це в тюр­мі ра­зом з Юлею. Ра­бот­ніч­кі, дов­ба­ні.

    ВідповістиВидалити
  5. налоги собственно на это тоже собираются.
    Вот сам подумай - идеальная демократия, где нет подтасовок и голоса на каждых выборах считаются честно. Один человек все делает как положено, выделяются деньги на строительство, оборудование, etc.. Другой нихрена не делает. Оба не пиарятся ни капельки.
    Вопрос - как распределятся голоса на следующих выборах, учитывая, что кандидатов два и нет графы "против всех"? Что-то мне подсказывает, что абсолютно случайно.
    И как предлагаешь реализовать принцип "победит достойнейший" без пиара?

    ВідповістиВидалити
  6. Ну, що ж, ту­пим на­ги­нан­ням дер­жав­ної ра­діо­ком­па­нії, щоб йо­го пі­а­ри­ли за мої гро­ші, пан Віл­кул сво­го до­міг­ся: я про ньо­го знаю. І обо­в’яз­ко­во за ньо­го про­го­ло­сую, ага. :D

    ВідповістиВидалити
  7. Знаешь - уже хорошо :)
    Даже при таком пиаре 40% опрошенных(по данным случайного опроса прохожих) из нескольких сотен не знают этой фамилии, либо слышали, но не знают кто это :)
    Про Удода вообще только 5% слышало.

    ВідповістиВидалити
  8. Щой­но ого­ло­си­ли, що, за­вдя­ки Олек­сан­д­ру Юрі­йо­ви­чу Віл­ку­лу, в Дні­про­пет­ров­сь­ко­му ра­йо­ні рос­те по­го­лі­в’я сви­ней!

    ВідповістиВидалити