пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

Основа злочинности


Я вже неодноразово писав, що сила злочинного режиму в Україні в тому, що він спирається на більшість. Сьогодні, після сеансу цілющого сракоболю, пані Nika Nikonova нарешті розказала, чому Ющенко програв вибори:
Якщо порівнювати тиск на бюджетників за часів попередньої влади і нинішньої, то...
ви розумієте. Жодного порівняння.
Так, за помаранчевих часів до нас могли прийти і запросити нас виписати, наприклад, «Главное» (газету губернатора Авакова), розхвалити, яка вона цікава... і все. Жодних списків, планів чи санкцій тим, хто не підписався, не було.
А ці... Газета то таке, вона нейтральна, на «Время регионов» мені підписатись навіть не пропонували, лол... Але мушу сказати, що нам ще пощастило не потрапити в таку ситуацію, про яку розказував на фейсбуку головний лікар якоїсь райлікарні Дніпропетровщини. Під час виборів цього року. Його викликав мер, змусив написати заяву на звільнення, зібрати такі ж заяви у своїх лікарів і підписати ці заяви всім, хто з виборчої дільниці не принесе фото бюлетня з галочкою напроти ПР.
у разі невиконання цього завдання головлікарю пригрозили комісією і звільненням за профнепридатність.
Отака ситуація...
Розумієте, в чому справа? Вони приходили і запрошували! А треба було нагинати, як ті бюджетники звикли — «то таке»©!

Тому, якщо ви плануєте жити в Україні, ви повинні чітко розуміти, що бандитів там переважна більшість. Проте, швидше за все, вам ніколи не доведеться мати справу зі справжніми урками — вони всі на керівних посадах. А керують вони дрібними злочинцями, які називаються бюджетниками. Серед бюджетників є теж своя ієрархія, положення в якій залежить від того, над ким вони мають владу. І на найнижчому щаблі цієї злочинної ієрархії стоять педагоги, які мають владу над найбеззахиснішою верствою населення — дітьми.

Саме педагоги, як і належить «опущеним пєтухам», виконують найбруднішу роботу — займаються безпосередніми фальсифікаціями виборів, а також агітацією, збором підписів тощо... А ще їх використовують для того, щоб залучати дітей до політичних заходів, що, до речі, прямо заборонено законом.

Головною (якщо не єдиною) причиною поразки Ющенка на виборах є те, що він не зумів показати цим опущеним сцикунам, хто тепер їхній пахан. Тут усе як на зоні — щоб тебе поважали, треба долучитися до опускання пєтухів. Їм треба харкати межи очі (можна навіть буквально) — тільки тоді тебе будуть поважати. І найбільше поважатимуть саме ті, яким харкаєш. Отож, шановні школярі та їхні батьки, якщо не хочете мати проблем у школі (а головне — якщо хочете лишитися психічно здоровими після її закінчення), завжди пам'ятайте, з ким ви маєте справу!

Нема коментарів

Дописати коментар