середу, 21 липня 2010 р.

Новини 2030 року


Суспільство
Автозаправка «Оболонь» не змогла вибрати гімн. 20 липня в адміністрації автозаправки відбулася нарада з визначення переможця конкурсу Гімн Автозаправки «Оболонь». Учасники наради прослухали твори і прийняли рішення, що жоден з них не зможе стати гімном автозаправки, а конкурс буде знову продовжено, на цей раз до 1 вересня. Нагадаємо, 1 червня автозаправка «Оболонь» оголосила перший конкурс на створення власного гімну (музики й слів), герба і прапора, а 30 червня нарада ухвалила рішення про символіку автозаправки.
Мітинг протесту проти запуску Дуже Великого Адронного Колайдера пройшов сьогодні в Харкові. Тамтешні жителі впевнені, що запуск цього пристрою з вірогідністю 99,7% призведе до Армагеддона, про що написано в Священних Текстах і Пророцтвах. Активісти закликають небайдужих в усьому світі приєднатися до акції, щоб не допустити запуску бісівської машини.
Кримінал
В Житомирі співпобітники міліції викрили підпільний цех так званих «фрілансерів». Група програмістів нелегально писала програми на замовлення багатих закордонних клієнтів. Всі операції ділки виконували через Інтернет. Співробітниками вилучено 35 комп'ютерів і 157 мобільних пристроїв ріних видів. Виявлення злочинного угрупування ускладнювало те, що всю апаратуру зловмисники закуповували законним шляхом.
За закритими дверима пройшов резонансний судовий процес у справі чотирнадцятирічних педофілів — хлопця й дівчини, імена яких не розголошуються. Як звичайно в таких випадках, злочинців було засуджено до хімічної кастрації. Злочин було розкрито завдяки пильності гінеколога, який виявив вагітність неповнолітньої. Жертві протиприродного статевого потягу було зроблено примусовий аборт.
Міжнародні новини
Курултай республіки Крим прийняв резолюцію, в якій назвав закони, що забороняють жінкам з'являтися на вулиці з неприкритим обличчям, прийняті нещодавно парламентом Французської Ісламської Республіки, такими, що протирічать світському характеру Європейської Конфедерації та традиціям співіснування народів різних культур у єдиному європейському домі. Нагадуємо, що кримські депутати в Європарламенті ще в травні заявили про підтримку загальноєвропейського закону про недопустимість законодавчого регулювання одягу в громадських місцях.
На спільній пресконференції президентів Грузії та Північно-Східної України, було оголошено про принципову домовленість щодо соціальних гарантій для північно-східно-українських заробітчан у Грузії. Президент республіки Грузія також заявив, що готовий виступити на підтримку якнайшвидшого надання плану дій для вступу Північно-Східної України в організацію країн-кандидатів у члени Євросоюзу. Грузинський народ вважає Північно-Східну Україну невід'ємною складовою Об'єднаної Європи і надалі виступатиме за глибшу інтеграцію Північно-Східної України з Європейською Конфедерацією.
Культура
Нове шоу «Битва за тіло-18» презентує канал MTV разом з російською мультимедійною компанією ТНТ. Мультимільйонер і пасивний некрофіл-бісексуал Віталік будує разом з бригадою готів-любителів склеп для свого гарема. Тільки троє з них залишаться в кінці, щоб бути допущеними доглядати за прекрасними мертвими тілами. Але перед цим їм доведеться пройти болісну процедуру кастрації...
Сьогодні в Києві на Майдані Нової Незалежності митрополит Київський блаженніший Мондей урочисто спалив останній примірник українського перекладу єретичного семикнижжя «Гаррі Поттер». Його авторка попирачка споконвічних християнських цінностей Джоан Ролінг була проклята та піддана анафемі ще п'ять років тому, а поціновувачам її богопротивної творчості, які ще досі не покаялися, загрожує відлучення від церкви і вічні муки в пеклі. За церковним прейскурантом відпущення цього гріха коштує 3 мільярди гривень (приблизно 137 юаней).
Релігійні новини
Голова незалежної держави Києво-Печерська Лавра патріарх Московський і всієї Русі Феофіл прибув сьогодні з офіційним візитом у вільне місто Дніпропетровськ для освячення найбільшого в Європі монастиря, який було побудовано в центрі міста. У монастирський комплекс, окрім церковних приміщень і келій для монахів, входить також чотири університети, п'ять десятків церковно-приходських шкіл і лікарня для вищих церковних ієрархів. Під час урочистого виступу патріарх Феофіл наголосив на провідній ролі православної церкви в науково-культурному житті міста і необхідності активніше боротися проти єресей і бездуховності, які намагається прищепити народу Дніпропетровська західна цивілізація, що поклоняється Золотому Тільцю.
Трагедією закінчилася проща в Запоріжжі, куди з усіх куточків області зійшлися прочани, щоб уклонитися мощам святого Йосипа Сталіна. Трьох вірян було задавлено в натовпі, ще кілька десятків травмовано. Тисняву й паніку було викликано чутками, що мощі за кілька годин заберуть назад до Москви. Молитва за душі безневинно загиблих відбудеться сьогодні в церкві святого Йосипа Переможця о 20:00 за місцевим часом.
Освіта та наука
Званням заслуженого проффесора лінгвістичних наук було нагороджено видатного мовознавця Хвалька Іван Іванича, автора фундаментальної праці з дослідження новоукраїнської мови «Роль матюків у сучасному словотворі». Наймолодший академік і почесний голова президії академії наук дванадцятирічний Віктор Янукович наймолодший особисто подякував заслуженому лінгвісту за його працю, сказавши (цитуємо дослівно) «Ну ти жжош, мужик, внатурє».
Депутати Верховної Ради прийняли в першому читанні компромісний законопроект, який передбачає зменшення строку навчання у школі до 16 років. При цьому передбачається, що в початкову школу, навчання в якій триватиме шість років, діти йтимуть з чотирирічного віку, і тому закінчуватимуть навчання до повноліття. Скорочення терміну навчання вдалося досягти за допомогою суттєвого зменшення годин викладання фізикознавства, хімієзнавства та біологознавства. Ці предмети було включено до обов'зкової програми технікумів і ВУЗів.
Новини IT
Провідні корпорації, що спеціалізуються на антивірусному захисті, повідомили про нову, досі не виявлену вразливість Windows Infinity Plus при роботі з інтерфейсом мережі Extra Fast Petabit Ethernet. Якщо до мережевої плати під'єднати кабель приготований спеціальним способом, то керування комп'ютером передається на анонімний Інтернет-сервер за допомогою стандартного віддаленого помічника системи Windows Infinity Plus. Це перша критична вразливість операційної системи від Microsoft після виходу оновлення системи безпеки, що ліквідує наслідки дії вірусу «Прочитай мене», який розповсюджувався у звичайних текстових файлах, ім'я яких дало назву вірусу. Текстовий файл, який користувач відкривав за допомогою стандартного Блокнота, було організовано так, що він запускав сценарій, який призводив до форматування жорсткого диска на зараженому комп'ютері рівно через місяць після запуску.
За допомогою вітчизняної розробки «Фінансист», суттєво спрощено електронний документообіг у податковій службі. Тепер для подання щотижневого звіту бухгалтер зобов'язаний надати всього лише одну копію кожного примірника документів і три оптичних диски з їхніми електронними версіями. Також стало відомо про зменшення платні за пришвидшений розгляд документів за спрощеною схемою. Втім, зазначають експерти, сума надходжень до бюджету за цією статею зросте, оскільки більше приватних підприємців зможуть дозволити собі цю послугу.
Скандали
Відома тусовщиця і поп-зірка Мари-на-на, колишня дружина відомого одеського бізнесмена Івана Смірнова зізналася в інтерв'ю нашому кореспонденту, що народила дитину не від колишнього чоловіка, а від анонімного донора сперми. Мари-на-на стверджує, що її колишній чоловік є імпотентом і сам запропонував їй зробити штучне запліднення. Також з інтерв'ю ви дізнаєтеся, які чоловіки приваблюють Мари-ну-ну і як часто вона симулює оргазм.
Восьминіг Пауль, який почав свою кар'єру провидця з визначення футбольного чемпіона в 2010 році, передбачив переможця президентських виборів у Росії, а також передрік початок найбільшої в історії людства фінансової кризи, виявився гумовою підробкою з моторчиком! Кореспонденту одного з популярних видань удалося проникнути крізь охорону і зробити сканальні знімки!

Нема коментарів

Дописати коментар