пʼятницю, 2 травня 2014 р.

Як правильно сплатити тричі


Скупий, як відомо, платить двічі, дурний — тричі. А лох платить усе життя... Як в Україні платять за освіту? Спочатку на це збирають податки. Але чомусь, окрім податків, треба доплачувати в фонди класів, шкіл, і, звісно ж, ‟на подарунки” виродкам-педагогам. Ну а потім ті, в кого ще лишилися гроші, наймають репетиторів, а решта займається самоосвітою. Як в Україні платять за медицину? Спочатку податки, потім хабарі лікарям, щоб виписали правильні ліки, а потім, хто вижив і знайшов гроші на лікування за кордоном, той має шанс...

Як в Україні платять за безпеку? Це ми бачимо просто зараз: податки десь зникли, тому українцям довелося зібрати додатково 10 мільйонів доларів через SMS. Але цього мало: тепер ‟екстремістам” доводиться брати палиці та пляшки з запалювальною сумішшю й боронитися самотужки. Бо автомати не дозволено! Автомати лише терористам мирним сепаратистам видають поки що. Силові структури теж працюють, якщо тільки не проти терористів звісно. У тому числі ‟розформована” беркутня.

Чому альтернативно чорні такі дурні? Мабуть тому, що бідні! Якби ж 10 мільярдів зібрати — тоді б точно вистачило! І відтак обов'язково всім амністія й умовний термін!

Нема коментарів

Дописати коментар