вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Про контрабанду


Отже, існує група людей, яка обмежує пересування людей і товарів через так звані кордони, довільно намальовані на мапі, а також знущається й оббирає людей, які перетинають ці кордони, за допомогою так званих мит, зборів, акцизів, плати за візи тощо. Ставитися до цієї організованої злочинної діяльности, шкоду від якої важко переоцінити, можна по-різному. Особисто я, будучи гуманістом, вважаю, що вищезгадані злочинні угрупування необхідно якнайшвидше ліквідувати, а їх учасників показово знищити фізично, аби иншим незнадно було займатися чимось подібним ніколи знову.

Але існують люди, які не просто захищають цих злочинців і їхню злочинну практику створення перепон для людей фактично на рівному місці, але мають нахабність засуджувати тих героїв, які не підкоряються наказам злочинної банди і провозять необхідні людям товари через так звані кордони. Цю самовіддану працю вони обзивають контрабандою, а героїв-контрабандистів називають злочинцями. Цілком очевидно, що такі люди є психічно хворими і нездатними адекватно сприймати реальність, а динаміка розповсюдження цієї психічної хвороби вказує на те, що вона є надзвичайно заразною і потребує негайного втручання протиепідеміологічних служб аж до примусової ізоляції хворих для карантину.

Найбільше вражає, що люди, які страждають від цієї надзвичайно небезпечної хвороби, втрачають адекватність настільки, що починають насміхатися з тих, які перебувають за кордоном, через тамтешні заборони. Зокрема люди, яким заборонено провозити сигарети та бурштин, насміхаються з тих, яким забороняють провозити фуаґру та хамон. Невже нічого не можна вдіяти з цією пандемією божевілля?!

Нема коментарів

Дописати коментар