понеділок, 19 березня 2007 р.

Тетянка-Полтавка


Сьогодні одержав чудовий спам (червоним виділено найбільш яскраві моменти):

Aloha, my dear friend

We don't know each other yet, but I would greatly like to learn you better. I am a lady of passion and fire, the lonely heart that is looking the second one to connect and give birth to a fire of love! I want to tell you about myself: I am a gathering of good qualities - kind, romantic, passionate, tender, attentive, smart, attractive... and all this was not valued by men in my country, so I decided to find a husband abroad...
My fire is burning, I am waiting for you to come and warm yourself near me... learn me better here http://thelovelyfeel.com/fantasyfeel and write me a letter, I will be waiting!

Sincerely

Tanyusik


А якщо піти за посиланням, то ви дізнаєтеся, що 23 річна Тетяна З. з Полтави шукає собі чоловіка 30-50 років, який
вже має досить грошей для задоволення потреб шановної оцінить всю глибину доброти, романтичности... і далі за списком цього самого Танюсіка всі ті якості, які не оцінили примітивні чоловіки в неї на батьківщині.

Конкуренцію цій пристрасній і запальній леді складають такі самі чарівні дівчата з Харкова, Луцька, Одеси, Сум, Запоріжжя, Житомира, Донецька, Кремінчуга, Луганська, Кривого Рогу, Сімферополя та Херсона. За щасливим збігом обставин ми спостерігаємо прекрасну кореляцію з містами, де реально настало покращення життя вже сьогодні. Отже, це, слава богу, не якісь там селючки! Зокрема наша вельми розумна Тетяна (цитую) володіє англійською зі словником. Отже, шановний иноземцю, якщо захочете тримати її не як дружину, а, наприклад, як секретутку прибиральницю ніякого ризику (те що вона вчителька права ні про що не каже). В турецьку поліцію вона точно не побіжить ґарантую! Ну а щодо Aloha то це так в Полтаві всі кажуть (Котляревський іде лісом) дивуватися нічого. Зуб даю!

Я так трошки подумав і вирішив, що коли мені виповнеться 30-50 років, я теж собі таку візьму за "дружину". Не за першу звичайно — так десь за третю-п'яту — ту, що для холостих друзів, які ночувати залишаються...

Нема коментарів

Дописати коментар