неділю, 20 травня 2007 р.

Сценарії комп'ютерних ігор


Шахтарід

2D бродилка. Оголошено священний джихад проти Ворога Канонічєскага Православія та Уособлення Зла на Землі Бесноватої Йулі. Її коса, як відомо, висмоктує багатства Донбасу і заважає покращенню життя вже сьогодні. Ваша задача підійти якнайближче до Блідої Курви, надуривши її охоронців, і підірвати вибухівку.

Управління стрілками: ліворуч-праворуч-стрибок, вниз — вибух.
Конституціонанізм

Простенька flash гра на швидкість. Ви отруєний на всю голову діоксином президент, який має звільняти суддів Конституційного Суду за хабарі. Це треба робити швидко, бо судді поновлюються на посадах і намагаються дати конституційну оцінку вашому указу про дострокові вибори.
Донецьк-Сіті

Гра по мотивах відомої SimCity, тільки треба не будувати місто, а слідкувати за його облаштуванням: підводити нові електричні дроти замість вкрадених, ремонтувати каналізацію, будувати метро тощо... При цьому треба не заважати інтересам спілки любителів російської літератури імені Анни Ахметової. Об'єкти доходів не приносять, але успішне господарювання збільшує прихильність літературної спілки та дозволяє вибивати більші дотації з держбюджету.
РозМорозка

Повна версія пропонується як 3D стрілялка з великим набором зброї. Задача: захопити будинок Верховної Ради, розстрілявши ментів, депутатів та їхніх помічників, а також Чорновола, який захищатиметься підпаленим прапором України. Остання кімната — зала засідання, де ви маєте перемогти найстрашнішого монстра Сансанича...

Демо версію буде створено у вигляді flash, де вам дається можливість розправитися з Сансаничем багатьма способами із застосуванням різних видів зброї: від вогнемета до крісла спікера.
Депутат

Гра по мотивах Монополії. Ви починаєте з того, що ваш родич записав вас у список своєї партії, і ви потрапили в Верховну Раду. Ваша задача якнайдорожче продати свій голос з принципових питань, створити власний бізнес в зоні пріоритетного розвитку, вчасно змінити політичну орієнтацію і, нарешті, створити власну партію. Гра вимагатиме не тільки уміння правильно поводитися з грошима, а й правильно відчувати антинатівські настрої в народі, купувати незалежних журналістів, а також вміло використовувати чорний піар і мітинги на центральних майданах столиці. Для спрощення розрахунків пропонується запровадити універсальну грошову одиницю штукабаксів. Виграти можна, створивши в парламені Коаліцію Національної Єдности.

Гра призначається для дітей шкільного віку та иноземців, які хочуть якнайшвидше інтеґруватися в українське суспільство.

1 коментар: