середу, 26 грудня 2007 р.

Відповіді на президентські питання. Частина 2


Продовжую відповідати на президентські питання...

Чому молодим людям після університету так важко влаштуватися на хорошу роботу? згідна, деякі не вчились, їм купляли дипломи, але чомусь у них робота краща....

Ви в Україні живете, чи де? Час уже зрозуміти, що тут ваші знання і вміння нічого не варті! Головне — наявність родичів і кумів на тепленьких місцях. Ну як діти малі, їй богу!

Чи варто боятися Росії, і її "європейської" ціни на газ? Європа ж якось живе з "європейськими" цінами, і досить непогано живе...


Ну так у Європі є ефективний власник у заводів. А наші олігархи тільки дерибанити вміють. Що ж ви хотіли?

Маю дві вищі освіти:юридичний ф-т КНУ ім.Шевченка і Національна Академія державного управління,магістр державного управління. Досвід роботи в державних органах на керівних посадах.Робота у помаранчевих виборчих штабах на керівних посадах(2004,2006,2007 р.р.).Маю Подяку Президента України.Порядний.Професійний.Корупцію вважаю найбільшим злом для держави. Хочу працювати у Секретаріаті Президента України. Чи потрібна Вам моя допомога?


Ні, дякую. Мені потрібні будуть люди, які не мають подяк від сучасних можновладців.

Мені 18 років. Я навчаюсь на другому курсі і паралельно з цим працюю. Як Ви вважаєте, це нормально, що я отримую вдвічи більшу зарплатню ніж мої викладачі?


Авжеж нормально. Адже ваш викладач не протестує проти цього. Значить його все влаштовує.

Коли почнуть знижуватися ціни на житло, або як середньостатистичному українцю, який хоче мати сім'ю та дітей придбати квартиру?


Після масових страт, думаю, ціни на житло впадуть. Адже з'явиться надлишкова пропозиція на вторинному ринку.

Думаю більшість з тернопільської молоді була б не проти, якби в Тернополі відкрили критий скейтпарк, навіть з платним входом 10 гривень. І нам добре, і державі прибуток.

Це вам президент має відкрити? А самі ніяк?
Може вас ще й з ложечки годувати треба?

Чи підтримуєте Ви пропозицію скасувати предмет "Зарубіжна література" у школах, у зв'язку з тим що він не відповідає українській духовності, та збільшити годинни викладання української літератури ти мови?

В школі мають бути три обов'язкових предмети: читання, арифметика і письмо. Всі инші мають бути факультативними.
А особливо духовних будемо страчувати в першу чергу.

Навіщо потрібне гос.замовлення у ВНЗ, якщо нема де потім працювати? Ніхто не займається працевлаштуванням випускників, а лише вимагають принести трьохсторонній договір, який в 9 випадках з 10 (при найкращому збігу обставин) куплений, або зроблений по блату тощо!.. Де обіцяні робочі місця?

Кількість вищих навчальних закладів буде скорочено в кільканадцять разів, а кількість студентів — в сотні.
Робочі місця місця створювати не будемо, замість цього будемо збільшувати ефективність роботи і зменшувати робочий день.

Чи підтримуєте Ви обмеження використання російської мови?

Не підтримую жодних обмежень ані щодо російської мови, ані щодо будь-якої иншої мови національних меншин.

Скажіть будь ласка, чи вважаєте Ви, що Українська Православна Церква Київського Патріархату (разом з УГКЦ та УРКЦ) має отримати державний статус?

Україна — світська держава. Читайте Конституцію.

Навіщо ми сплачуємо податки і куди "йдуть" податкові надходження? В бюджет?!?

Питання задане трохи неправильно. Правильно було б задати: куди йдуть гроші з бюджету. Але ви ж чудово знаєте відповідь, чи не так?

Нема коментарів

Дописати коментар