суботу, 10 вересня 2011 р.

Виправлення помилок, або щоб ви здихали в страшних муках


Друга частина заголовку присвячується всім причетним, і це прекрасне побажання слід читати після кожного наступного абзацу.

Нещодавно пан Боживу Спиридон Явтухович звернув мою увагу на те, що кнопка +1 у мене не працює. Найцікавіше те, що це був той рідкісний випадок, коли вона працювала лише в Internet Explorer і не працювала в жодному оглядачі. Після кількох убитих годин виявилося, що цю кнопку можна вставляти в шаблон тільки після заголовку.

На другому за складністю знаходження (але на першому за ідіотичністю) помилка з галочкою відключення переносів. Вона не працювала через розробників Blogger, які вирішили, що у checkbox на onclick код може бути написаний ТІЛЬКИ МАЛЕНЬКИМИ БУКВАМИ! Якщо ж написати там великі, редактор турботливо переводить усе в нижній регістр...

І на останньому місці ті, хто винен в тому, що Yahoo Pipes перестало передавати мені параметр y:published, через що відключився віджет Жуйки. Це я легко виправив за допомогою параметра pubDate, але все одно...

Що лишається після цього побажати їм усім? По-моєму, тільки одне...

4 коментарі:

  1. Дякую.
    Останнім часом менше звертаю увагу на ці іграшки.
    Але у шаблоні доведеться трохи поколупатися.

    ВідповістиВидалити
  2. який сенс цього виливу? хтось в google читає цей щоденник? =)

    p.s. не менш важливо (для мене — значно важливіше): blogger давно і безпросвітно експортує текст блогу (типу для локального бекапу) лише згідно налаштувань видачі в atom/rss… тобто якщо видача «до кату» — то й «бекап» буде лише до кату. з цього приводу щиро бажаю, щоби одного дня в google виявили, що всі (!) їхні архі-важливі бекапи обрізаються залежно від налаштування rss-видачі блога першого-ліпшого випадкового васі пупкіна. ну, і хай згорять в пеклі, традиційно.

    ВідповістиВидалити
  3. Не­вже в Google не чи­та­ють те, що я пи­шу? Не мо­жу по­ві­ри­ти! :D

    ВідповістиВидалити