пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

Хто програє в другому турі 2015 року?


Приблизна програма наступних “президентських” “виборів” мені зрозуміла: Янукович уже відверто почав готуватися до них, при цьому бандюки зовсім безсоромно рекламують «Свободу». Адже навіть тупим уркаганам ясно, що, оскільки ніяких українських нацистів не існує в природі, Тягибок є дуже зручним “суперником” для псевдодемократичних перегонів.

Найбільший градус шизи, звичайно, ще не досягнуто, і є всі підстави розраховувати, що він буде просто астрономічний: виявляється, що так звана опозиція у нас вже екстремістська! До речі, хочу зауважити, що ота беззуба імітація опозиції домоглася поважати закон і виконувати його завдяки мінімальним силовим акціям! Сподіваюся, навіть таким закінченим ідіотам, які сидять у парламенті, зрозуміло тепер, яким чином слід діяти, щоб перемогти.

Думаю, що навіть заново будувати комунізм вже зовсім не страшно — бо гірше однаково не буде. Тим більше, український народ абсолютно не має заперечень щодо комуністичної програми «Свободи». Натомість критика здебільшого звучить стосовно тої малої порції здорового глузду, що її демонструє ця політична сила. Підсумовуючи, я можу сказати напевне тільки одне: лікування від усієї цієї суцільної шизи буде довгим і дуже-дуже болючим...

Нема коментарів

Дописати коментар