неділю, 11 листопада 2007 р.


Життя маленького українця, як відомо, коштує 17 гривень. І народ населення України це цілком влаштовує. Замість карати винних у катастрофах, у нас прийнято будувати на місці трагедії церкви і платити гроші всім підряд. Це навіть не можна назвати компенсацією потерпілим — просто гроші за рекламу. Адже хто знав того Вексельберга до вибуху? Ніхто! А тепер він виходить весь у білому і платить — що ще холопу треба, щоб полюбити?! А ще для хорошого піару прибуває високе начальство, для якого за традицією вкладають асфальт... І всі задоволені! А Шуфрич — місцевий герой.

Але, на превеликий жаль, Україна не одна в світі! Є ще світова закуліса, яка любить робити нам западло. І першими гадять, звичайно ж, жиди та москалі! Уявляєте, що ці підлі тварюки вигадали?! Вони мало того, що збили своїм літаком нашу ракету, так тепер ще й вимагають покарати наших Славних Захисників Вітчизни!

Таким чином вони нахабно підривають наші споконвічні цінності! Це ж як жити далі?! Сьогодні покараємо Кузьмука разом зі славними ракетниками, а завтра доведеться закрити справу Гонгадзе?! А ще, не дай боже, якісь шкідники змусять проводити розслідування причини аварії на ЧАЕС і покарати винних, в тому числі й тих, хто приховував інформацію! Що далі?! Перегляд приватизації? Розсекречування стукачів? Військових злочинців, що сиділи в загороджувальних загонах? Винуватців Голодомору?..
Ні, такого не можна допустити! Тільки не полювання на відьом!!!

Нема коментарів

Дописати коментар