середу, 30 липня 2008 р.

Україна — не бордель?


Девки спорили на даче,
Чей духовный мир богаче.
Мы считаем, что на даче
Надо спорить не об этом.
[info]snorapp

Є маразм великий, є маразм величезний, а є маразм український... Тільки в Україні можуть так протестувати!
Київ став популярним у Європі як місто широких і доступних сексуальних послуг. Українських дівчат сприймають як дівчат які легкодоступні, як дівчат, яких можна будь-якого моменту купити, подзвонити. Багато туристів сюди їдуть саме з цією метою - не подивитися на православні святині Києва, а порозважатися з нашими дівчатами.
Так каже перевдягнена повією протестувальниця. В принципі, цим уже все сказано. Як у старому анекдоті:
— Як ти могла стати валютною проституткою?!
— Чесно скажу: просто пощастило!
Дуже багато маленьких дівчат вибирають неправильний шлях і продають себе. Я сьогодні прийшла в такому вигляді, щоб показати - не обов'язково такі дівчата мають працювати в борделях.
Це вже инша учасниця акції! Зараз вона — нагадую, — перевдягнувшись повією, покаже правильний шлях! Це ж треба таке сказати: «не обов'язково такі дівчата мають працювати в борделях»! А я то думав, що це вже обов'язково! Два роки відпрацювала — вільна... Як колись військовий обов'язок!..

Але в чомусь вони праві: повіями справді стають не від хорошого життя! Повії зазнають принижень та знущань як з боку клієнтів і сутенерів, так і з боку правоохоронців. І їм ніде шукати захисту. Тим більше ніхто не платитиме повіям лікарняні й не збирається платити пенсію! І я вважаю, що такому неподобству необхідно покласти край...

Але може ви думаєте, що дівчата, які теж вважають, що «це жахливо», пропонують якось допомогти повіям? Наприклад, легалізувати нарешті проституцію? Чи може принаймні лібералізувати економіку, щоб дівчата мали змогу реалізувати себе в инший спосіб? Ні, ні і ще раз ні!
Учасники акції вимагають від влади заборонити в'їзд до країни іноземцям, які брали участь у секс-турах та збільшити покарання за сутенерство.
Оце по-нашому! Додамо нарешті ще один злочин без жерви — у нас же ж їх замало! Хай сутенерством займаються дрібні наркоділки, які будуть дівчат тупо ловити і садити на голку. А після втрати “товарного виду” просто вбивати, щоб не закладали... Так Україна точно перестане асоціюватися з секс-туризмом! Вірною дорогою йдете, товариші!

Нема коментарів

Дописати коментар