понеділок, 11 серпня 2008 р.

Війна Росії з Грузією


Якщо ви почуєте про напад божевільного Саакашвілі на мирну Росію, який спеціяльно для цього заманив росіян на територію своєї країни, можна сміливо стверджувати що це говорить Справжній Росіянин ®. А якщо ви почуєте ще про те, як CNN разом з BBC брешуть про війну в Осетії, це означає, що росіянин встиг подивитися російське телебачення. Це експериментальний факт. Але, є ще в Росії “виродки”, які вважають инакше. На них вся надія!

Що стосується самої війни, то, на мою думку, не так важливо, хто там почав, грузини чи осетини. Цей конфлікт триває вже не перший рік і, хоча, безперечно, війна — це завжди погано, за великим рахунком, не вони перші і не вони останні.


А от дії Росії — це справді серйозно. Вони настільки нагадують 1938 рік, що аж моторошно! Особливо, якщо врахувати наявність ядерної зброї. Ні для кого не секрет, що якщо дозволити Росії захопити Тбілісі, на черзі Придністров'я і Крим. А це вже війна на кордоні з ЄС. Так що вибір у західних держав небагатий. З иншого боку, сам факт введення військ у незалежну країну свідчить про те, що вище російське керівництво більше не боїться ані за свої валютні рахунки, ані міжнародної ізоляції...

Самі події в Південній Осетії коментувати не хочеться з огляду на величезний потік дезінформації. Хоча, з'являється вже потроху правдоподібна аналітика. Якщо ж правдою виявиться також сценарій з підставою Медведєва, то це буде ще симпатичніше. Особливо цікаво буде подивитися на правдиве російське телебачення, яке буде розказувати про злочинні дії теперішнього президента, одночасно співаючи дифірамби теперішньому прем'єру!.. Але це оптимістичний сценарій.

Песимістичний, передусім для України, варіянт розвитку подій — це якщо буде виконано заздалегідь запланований сценарій, а західні країни в конфлікт не втрутяться. Це означатиме війну Росії з Україною в найближчі роки. Війну на винищення!

Нема коментарів

Дописати коментар