вівторок, 19 серпня 2008 р.

Рейтинг із зірками в Blogger


Оскільки рейтинг із зірками в Blogger уже перейшов із чернеток в основну версію, а більшість шаблонів його не підтримуює, для того, щоб надати користувачеві можливість оцінити ваш допис, доводиться підкручувати шаблони руцями. От і в мене недавно дійшли руки до цього. В «анекдотах», звичайно.

Перш за все, не вірте тому, що написано в Blogger Buster. Це, можливо, було правильно для чернеток, але зараз призводить до дублювання зірок. Тепер все простіше. Але, є одна особливість — підписи в рейтингу не перекладені. На щастя, підписи можна приховати, що тільки робить сервіс кращим.

Секрет простий — зменшити висоту елемента. Отже, ніяких вставок Javascript більше не треба. Відкриваємо розширений шаблон елементів керування і вставляємо наступний код куди вам більше подобається.
<span class='star-ratings' style='float: right;'>
<b:if cond='data:top.showStars'>
<div expr:g:background-color='data:backgroundColor' expr:g:text-color='data:textColor' expr:g:url='data:post.absoluteUrl' g:height='18' g:type='RatingPanel' g:width='180'/>
</b:if>
</span>
Особисто я вставив перед <span class='post-labels'> — з'являється праворуч від міток. Якщо ви вставляєте зірочки в инше місце, зверніть увагу на стиль. Можливо ви захочете змінити “плавання праворуч” на щось инше...

Нема коментарів

Дописати коментар