вівторок, 7 жовтня 2008 р.

Коаліціяда


Сьогодні побачив задачку на башері:
У кошику лежить 5 білих і 6 чорних кулі. Навмання дістають 3 кулі. Яка ймовірність того, що всі вони різнокольорові?!
І чомусь зразу згадав нашу політику. А саме: коаліціяду. Наскільки я пам'ятаю, все почалося з того, що частина НУНС на чолі з президентом дуже хотіла ширку. Але казлам, які мішають нам жить, виборцям це не дуже подобалося. І рейтинг президента, який тримається виключно на утисках російської мови, міг від цього постраждати. Тому для ширки потрібний був привід. І привід знайшовся: Тимошенко — зрадниця! Ніяких доказів цьому ніхто наводити не збирався, але, нежданно, їх вирішила надати сама Йуля своєю асиметричною відповіддю з антипрезидентськими законами. Показавши президенту козу, на яку той страшенно образився, Тимошенко прокинула заразом і Партію Регіонів, які були вже почали мріяти про кормушку відчувати наближення до влади.

При цьому виборці могли чути як президент і речники НУНС разом з проФФесором розказували про майбутню коаліцію, а Тимошенко — сама невинність — благала президента змінити гнів на милість. Тепер і НУНС, і ПР, ображені в найкращих почуттях, що коаліції БЮТ з ПР не буде! Це ж як же ж так??? Бачу, доведеться їм біденьким створювати ширку, щоб убезпечити себе від злої Йулі! Не важливо будуть нові вибори, чи ні, а виходу ж їм, бідолашним, Йуля не лишила, правда ж?

У мене таке враження, що українська політика перестала вже бути цирком. Вона вже більше схожа на гру в наперстки. Причому кирдик — під кожним...

3 коментарі:

  1. "сама Йуля своєю асиметричною відповіддю з антипрезидентськими законами." - Ты еще ищеш логику на/в Украине,и тем более, в укрполитике?

    "Показавши президенту козу, на яку той страшенно образився," - я плакал!

    Поповоду "кирдыка" - вспоминается известный анекдот про пессимиста и оптимиста:

    -Так плохо, что дальше некуда!
    -Есть куда!
    ...

    ВідповістиВидалити
  2. У вівторок буде продовження, так що далі є куди :)

    ВідповістиВидалити
  3. Головне, що кирдик неминучий... :(

    ВідповістиВидалити