середу, 22 жовтня 2008 р.

Freedom is slavery


Хочу привітати всіх громадян України з тим, що світовий тренд, який так довго був здобутком цивілізованого світу докотився і до нас, варварів... Це боротьба з попитом на дитячу порнографію.
Представлений пакет законопроектів покликаний посилити боротьбу з виробництвом та розповсюдженням дитячої порнографії в Україні. Унікальність законопроектів полягає у тому, що їх головною метою є боротьба з попитом на дитячу порнографію, а не тільки з її виробництвом.
Тобто виробництво вже побороли, я так розумію. В перекладі на українські реалії це означає, що всі виробники дитячого порно в Україні мають надійну кришу в міліції. І з ними боротися вже не цікаво. Але є краще заняття!
Зокрема, передбачається впровадження карної відповідальності за пошук у мережі Інтернет продукції, що містить ознаки дитячої порнографії.
Тобто, перекладаю: набрали ви в пошуку “порно” і серед знайденого вам пропонують 17-річних дівчат (ну, ви ж знаєте, там завжди паспорт показують!)... Вітаю, ви вчинили карний злочин. Але найпрекрасніше навіть не це, а те, що для того, щоб створити базу для покарання за ці “злочини”, необхідно відслідковувати, а що саме шукають в Інтернеті приватні особи. Ну і що, що таємниця листування гарантована Конституцією? Це навіть краще ніж порушення авторських прав: тут же боротьба з попитом на порнуху! Яка Конституція? Які права людини? Ви — злочинець поки не доведете, протилежне! А щоб довести покажіть, будь ласка, дядям з СБУ чим ви займаєтеся в Інтернеті! Так що на абсолютно законних підставах Big Brother is Watching you!..

Ну, і наркоту більше ворогам підкидати не треба! Бо після ухвалення даного закону, у вас на комп'ютері завжди знайдуть дитяче порно. Якщо треба буде... А скільки бабла платників податків під це можна розпиляти... Уявляю собі радість зацікавлених осіб!..

4 коментарі:

  1. Цікаво, а споживання наркотиків не є злочином. І де тут логіка? Пошук дитячого порно така ж хвороба, бо свідчить про наявність сексуального збочення, а хіба можна карати за хворобу?

    ВідповістиВидалити
  2. По-перше, я вважаю, що карати треба не за, а для. Покарання — профілактика небезпечного для суспільства поведінки.

    По-друге, вживання наркотиків такою поведінкою я не вважаю.

    По-третє, я говорю не про хворобливий потяг до дітей, а про закон, який дозволить спецслужбам моніторити ваш пошук в Інтернеті. Тобто фактично слідкування за тим, що ви шукаєте і читаєте Інтернеті. Я вважаю це порушенням таємниці листування, гарантовану Конституцією.

    ВідповістиВидалити
  3. Та я все правильно зрозумів :) , просто, навіть у такому випадку законотворцям варто було б дотримуватись логіки. Для початку ввести карну відповідальність клієнта за "зйом" повії, далі, за перегляд фільмів з сценами насильства, або про використання зброї. До речи, а за пошукові запити на кшталт " устройство автомата калашнікова", чому нема карної відповідальності? :)
    Большой Брат ще не усвідомив своєї сили.

    ВідповістиВидалити
  4. А навіщо все це??? Якщо ваш допис, наприклад, не сподобається завтра дядям з СБУ, вони вам подзводнять і скажуть про це. І якщо ви не послухаєтеся рекомендацій, вас не будуть убивати як Ґонґадзе. Просто у вас на компі “знайдуть” дитячу порнографію, і ви все життя не відмиєтеся!

    Для чого ж та відповідальність за автомат Калашнікова?! Ще хтось подумає, що заарештований — благородний революціонер... Збочинець і педофіл набагато краще! Так що все Большой Брат усвідомив, не хвилюйтеся!..

    ВідповістиВидалити