неділю, 26 квітня 2009 р.

Вурдалак


Це ж треба таке нещастя! Українці не хочуть визнавати “письменника”, єдина заслуга яких полягає в тому, що він обплював людину, яка вважається основоположником сучасної української літературної мови! Його вже почали забувати, а видатний твір певно не купують. Терміново потрібен скандал!
«...Побачила на склі напис "Вурдалак" і вибиті вікна. Через дії невідомих постраждали вітрини із українською дитячою і художньою літературою та дитячі розвиваючі ігри. За кілька тижнів до цього до нашої крамниці невідомий приніс листа, у якому було прохання забрати книгу Олеся Бузини і всю російськомовну літературу, оскільки вона начебто шкодить українській культурі...»
От я не розумію: як так можна було промахнутися?! “Кобзар” слід було палити на знак протеста!

Хочеться сподіватися, що цю справу розслідують, а винних (особливо замовників) притягнуть до кримінальної відповідальности.

2 коментарі:

  1. як казав один знайомий на форумі "давно треба добрим людям зібратись та прибити того бузіну" :)

    ВідповістиВидалити
  2. Для бузини страшніше вод побиття - забуття.
    Справа ж не у його макулатурі, а у тому, що нема протистояння, взагалі ніякої реакції. З провокатора швидше за все спитали результат, а йому нема чим відповісти замовнику. Замість глобальної дискредитації Кобзаря - книжка спровокували невеличкий сплеск зацікавленості до творчості Тараса Григоровича.
    "Какой удар со стороны класика!"

    ВідповістиВидалити