пʼятницю, 3 вересня 2010 р.

Нелюди та скоти


Читаю коментарі на форумі Дніпропетровська про комендатську годину. Бидло радіє: так їм, малоліткам! Хай їх менти більше дрючать — це для їхньої ж безпеки! Навіть не замислюючись, що завтра під роздачу може потрапити їхня дитина. І, найцікавіше, що це реакція на будь-яке закручування гайок! Викликали блоґера в СБУ за неприємний слід у душі — правильно, адже він ТЕОРЕТИЧНО міг би і замах організувати на нашого гаранта!

А яка шикарна аргументація: може ще й наркотики дозволити?! Ну хіба ж скотина може збагнути, що заборона наркотиків — це пряме порушення прав людини?! Вона і концепцію прав не розуміє: загін, загонич, м'ясокомбінат — які такі права? Мене дивує тільки одне: як особам без головного мозку вдається заходити на форум?..

До речі про наркоманів. Зверніть увагу на зазначене в дужках — зараз у «лікарнях» наркоманів катують методами, відпрацьованими на політв'язнях. І тут ми переходимо безпосередньо до иншої категорії так званих громадян так званої України — нелюдів. Вони абсолютно безкарно вбивають, катують, глумляться з людей під радісне мукання бидла. Людей, відповідно, стає все менше, але бидло завжди думає, що до нього особисто черга не дійде. Так, напевне застосовувати тортури до скотів не так цікаво як до людей. Втім можливо скотам теж уже дістається — хто знає, їх же все влаштовує... Та в будь-якому разі коли людей в Україні не лишиться, дійде черга й до встановлення історичної справедливости.

1 коментар:

  1. щодо блоггера та сбу це з самого початку була провокація, причому "постраждалий" доволі відверто працював на це саме СБУ.

    ВідповістиВидалити