пʼятницю, 2 липня 2010 р.

Перспективи окупації України


Я вже писав, що демократичні партії захищають інтереси тих, хто їх фінансує. І не я один. А судячи з коментарів, багато хто розуміє також і сучасні реалії. Ці реалії такі, що якщо навіть уявити, що з'явиться партія, фінансована народом, яка буде намагатися захищати народні інтереси, ця партія довго не протримається. Її керівництву зроблять “пропозицію, від якої не можна відмовитися”. Особливо зважаючи на те, що в кожного є діти, родичі й друзі, і ніхто не хоче, щоб з ними щось “трапилося”. У складних випадках, з активістами станеться те, що з В'ячеславом Чорноволом і Георгієм Ґонґадзе, — і на тому все скінчиться. Та я думаю, що й до цього не дійде, — не такий у нас народ...

Реалії насьогодні такі, що партію створювати вже пізно. Поїзд, як то кажуть, пішов. Створенням народної партії треба було перейматися десь років двадцять тому. Може навіть на початку тисячоліття на хвилях акції «Україна без Кучми» ще можна було б устигнути... Сьогодні влада в Україні цілком і повністю належить бандитам, і вони її не віддадуть просто так якійсь там партії середнього класу. Та й нащо це робити?! Бандити добре огранізовані, озброєні, вони мають у розпоряженні силові структури. Але найголовніше — вони спираються на значну частину населення. Крім того, у разі опору бандити мають можливість попросити допомогу в банди ФСБ, яка контролює сусідню Росію. І ця допомога їм буде з радістю надана — у нас уже є два приклади: Придністров'я і Сомачабло.

Навіть якщо уявити, що всі, хто не проголосував у першому турі за Геноцида Ялинковича, готові боротися за повалення бандитського режиму, сили все одно нерівні. А якщо врахувати, що насправді 95% українців начхати на долю країни, бо вони надіються якось тихенько викрутитися самотужки, можна стверджувати однозначно: другого Майдану не буде. Втім, давайте припустимо неможливе: завтра чи за місяць на Майдані збереться не один, а три мільйони незадоволених. Хтось сумнівається в тому, що їх просто перестріляють? Ну, можливо, проти мільйонів застосують отруйний газ чи щось подібне — то вже деталі. Думаю, цілком зрозуміло, що бандити — це не номенклатурна сволота. І втрачати їм нічого — вони вже заслужили на пожиттєве, якщо зважати на відмову від смертної кари!

Всякий збройний опір теж приречений на невдачу. Перш за все, щонайменше третина українського населення є бандитами або їхніми поплічниками. Ну а по-друге, в бандитів є зброя, є організація, а майбутні повстанці нічого цього не мають. З иншого боку, хочеться сподіватися, що нестача соціальної свідомости в українців все-таки компенсується свідомістю біологічною. Здається, до більшости вже дійшло, що майбутнього в країні керованій бандитами нема. Це як смертельно хворий організм: смерть — це лише питання часу. Бандити пограбують і винищать всіх, хто не втік геть, якщо не в цьому поколінні, то в наступному — якщо не вас, то ваших дітей!

Лишається, власне, єдиний вихід. Иноземна допомога. Силова. Тобто прямо збройне втручання. Таке може дозволити собі тільки одна країна в світі — США. Власне, сценарій має бути такий, як в Іраці: розгром армії, силове повалення керівництва, створення та навчання народного ополчення, яке вестиме бої проти посіпак колишньої влади за підтримки армії США під керівництвом тимчасової окупаційної адміністрації, а вітдак проведення нових виборів... На жаль, міжнародна ситуація є такою, що США дуже невигідно всім цим займатися. Тому, після усвідомлення цієї єдиної можливости збереження українського народу, першою задачею є переконати керівництво США, що ми маємо що їм запропонувати. А саме: всю державну і незаконно приватизовану власність, включно з землею та правом на видобуток і транспортування корисних копалин. Повністю і без усяких умов.

На цьому місці дуже важливо зрозуміти, що народ України, насправді, нічого не втрачає. Бо все це вже сьогодні формально чи неформально належить бандитам. Навіть із власної хати вас можуть легко вигнати, і ні в якому суді ви нічого не доведете! Не роблять це зараз масово тільки тому, що сьогодні рейдерство ще не стало настільки дрібним, але воно стане — це питання часу! Тому що в країні, де на кожну вироблену гривню крадеться дві, кількість бандитів тільки зростатиме, а кількість працівників — скорочуватиметься.

Так, я розумію, що в результаті загине багато людей, а ще більше житиме потім у злинях. Та якщо потім працювати як японці, а їсти як китайці, думаю, можливо буде досягти хоча б рівня Польщі років так за десять... Альтернативою цьому, на жаль, є повна дегенерація та вимирання...

Користуючись нагодою, хочу звернутися до ЦРУ! Мені стало відомо, що в Україні розробляється бактеріологічна зброя вибіркової дії проти афроамериканців, а також проти ґеїв і лесбійок. Секретні лабораторії знаходяться на вулиці Банковій, вулиці Михайла Грушевського, а також на території заповідника в Міжгір'ї.

3 коментарі:

  1. підказка: подібні тексти читаються до першого смайлика.

    ВідповістиВидалити
  2. Його Слово було наповнене Правдою ...

    Наприкінці 60-х – початку 70-х років В’ячеслав Максимович Чорновіл виносив ідею видання поза цензурного, “за своїм змістом і завданням цілком легального і конституційного”, хоча в умовах тодішньої політичної дійсності насправді нелегального видання журналу “Український Вісник”. Основною метою видання було поширення інформації, яка не знаходила відображення в офіційних виданнях, а поширювалась шляхом самвидаву.
    Читати далі...

    ВідповістиВидалити
  3. @none-smilodon, не до пер­шо­го, а до ос­тан­ньо­го!

    ВідповістиВидалити