пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Відкривання вікна Овертона


Поки українці злякано дивляться на відчинені вікна Овертона, з иншого боку ми бачимо готові ілюстрації для підручника з відкривання цих вікон. Реалізація гібридного сценарію повернення контролю Росії над Україною відбувається як по нотах. Слідкуйте за руками: спочатку мирний спротив неприхованій агресії, потім мінський процес і мінські домовленості, яким альтернативи нема, потім Пінчук популярно пояснює, про що саме домовилися, і як слід діяти українцям для реалізації цих домовленостей. Потім його за це обзивають аґентом Кремля і (яке страшне покарання) бойкотують. Але й цей “жахливий” бойкот не може тривати вічно. Тим більше, що є дуже важливі питання для обговорення:
Якщо ця інформація правдива, то вся тема з бойкотом, демонстрацією своєї незгоди, можна сказати більше – примусу ігнорувати захід Пінчука, відійшла на другий план, коли з’явилася можливість провести переговори з людиною, яка має вплив на Дональда Трампа або, як мінімум, підтримує з ними зв’язок.
Це є стадія переходу від радикальности до прийнятности “мирного плану” Путіна, що його виклав Андрій Іларіонов ще в 2015 році. Далі за сценарієм цей план лише обростатиме деталями, аналітикою і, зрештою, стане популярним в народі. Адже «народ уже втомився від цієї війни»!..® Одним словом, зараз саме час просити вибачення перед загиблими побратимами. Поспішайте, бо незабаром ви їм заздритимете!

Нема коментарів

Дописати коментар