суботу, 14 листопада 2009 р.

Боротьба з організованою злочинністю Дніпропетровська


Наша міліція працює, як відомо, і вдень, і вночі. Але не справляється. Так мешканці ж/м Південний уже багато часу намагаються прикрити практику утилізації відходів м’ясокомбінату.
...Очисні споруди ЗАТ «Дніпропетровський м`ясокомбінат» знаходяться у аварійному стані та загрожують екологічній безпеці всього регіону. Через несправність споруд велика кількість неочищених стоків може потрапити до річок Самара і Дніпро. Для запобігання цьому міська влада Дніпропетровська має виконати рішення Господарського суду області, яке вона ігнорує впродовж тривалого часу, про передачу до комунальної власності міста в тому числі очисних споруд м`ясокомбінату.
Та віз і нині там... І це не дивно, адже наша міліція бореться зі значно небезпечнішими злочинцями!
Співробітники відділу податкової міліції Кіровського району Дніпропетровська припинили діяльність нелегального цеху з виробництва захисних марлевих масок.
І то правда, м’ясокомбінат, мабуть, податки платить! А ті, кому він платить, очевидно, тут жити не збираються... Зате в кризу грошики ой як треба!..

Особисто мені вже очевидно, що якщо завтра в Україні скасувати абсолютно всі закони та розігнати міліцію, кількість правопорушень тільки зменшиться. Адже покидькі, в яких все схвачено, можуть плювати на закон тільки тоді, коли не бояться розправи на місці. А від розправи на місці їх захищає закон. Ну а для простих людей не зміниться абсолютно нічого. Закон їх уже давно не захищає.

3 коментарі:

  1. не согласен. если убрать милицию - в стране еще больший бардак начнется из-за того, что обычные ворюги-наркоманы и отброски общества почувсвуют свободу и безнаказанность.

    а власть имущих как плевала на закон так и будет продолжать это делать. и ничего мы с вами не сделаем.

    ВідповістиВидалити
  2. Во­рю­ги‐нар­ко­ма­ни і так без­кар­ні. Від­ку­пив­ся від мі­лі­ції — і ро­би що хо­чеш. А «от­б­ро­ски» в нас зна­хо­дя­ть­ся в ра­дах, мі­ніс­тер­с­т­вах і ві­дом­с­т­вах. І ма­ють за­кон­ну не­до­тор­кан­ність.

    ВідповістиВидалити
  3. Тій пані треба було сказати, що привезла величезну партію Tamiflu за пільговою ціною.

    Зразу б Юля, Пєтя і Баба Вєра тут як тут були б:)

    ВідповістиВидалити