пʼятницю, 27 серпня 2010 р.

Спасибо Партии за это!


You will find that I am kind. Unlike the cruel Leonidas, who demanded that you stand...I require only that you kneel.
Xerxes

Як навчив мене ivanko, у житті простих українців не все так погано! Сьогодні, наприклад, з'ясувалося, що програма Януковича вже почала виконуватися в розділі про відтворення населення. Щоправда дехто вперто вважає, що це їхня особиста заслуга, хоч у програмі чорним по білому написано
МОЯ МЕТА – П’ЯТДЕСЯТ МІЛЬЙОНІВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ВЖЕ У 2020 РОЦІ.
У мене таке враження, що не всі ще розуміють переваги вертикалі влади, яка ударними темпами будується в Україні. Ну, нічого, незабаром по телевізору розкажуть правду! Адже за Ющенка такого не було, значить — заслуга нової влади!

Инша річ: як удалося досягти таких успіхів за такий короткий час? Ще навіть тримісні ліжка «Федорович з нами» не почали випускати, хоч усе до того йде... Та в мене є теорія! Думаю, це прямо пов'язано з кількістю активів подарованих новою владою братній Росії. Отож божественна благодать (МП) і спустилася нашу грішну землю, і вже від цієї благодаті народжуються онучата Януковича!

Можливо, ви і не збираєтеся так виховувати своїх дітей, але не хвилюйтеся: у школі їх обов'язково навчатимуть правильно! Адже одразу після зміни минулого зазвичай іде встановлення контролю над реальністю. Я думаю, Федорович такими темпами до кінця наступного року впорається — ще й дядя Вова заздритиме!

1 коментар: