суботу, 18 лютого 2012 р.

Окупанти як вони є


Завдяки Станіславу, прочитав сьогодні прекрасне:
Все трое канадских врачей, которые сегодня осматривали Тимошенко, отлично говорили по-украински. К тому же у них – украинские фамилии Питер Куйтан, Георгий Рева и Христина Держко. Меня насторожил этот факт.
Це пише в своєму блозі так званий народний депутат так званої незалежної України. Коментувати цього я не буду.

Натомість хочу звернутися до так званих опозиційних сил. Хочете отримати мій голос на виборах? Учініть теракт, вбивство, чи ще щось дуже екстремістське. Байдуже наскільки звірячим воно буде. Байдуже під якими гаслами — можете боротися хоч за комунофашизм у всьому світі. Головне, щоб при цьому постраждали безпосередньо ВОНИ. Можна, щоб члени їхніх родин. Я підтримаю навіть мордування маленьких дітей, якщо ці діти будуть ЇХНІМИ. Та сила, яка зробить це, отримає мій голос на наступних парламентських виборах.

І бонусне відео:


26 коментарів:

  1. Пане провокаторе, хочеться зробити екстремістське, дуже хочеться зробити екстремістське вашими руками. Здаєте в оренду?

    ВідповістиВидалити
  2. Як ви со­бі це уяв­ля­є­те, па­не про­во­ка­то­ре?

    ВідповістиВидалити
  3. Ви сплагіатили у мене пана провокатора! :)

    Чи ви гадаєте вам хтось повірить, що ви справді віддасте голос так званим опозиціонерам після можливого атентату? Як це перевірити?

    ___________________________________
    Не в тєму. Гарне оформлення коментарів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спла­гі­а­тив? Так це ви ви­га­да­ли те сло­во­спо­лу­чен­ня?! :)

      А щоб ви по­ві­ри­ли, я спе­ці­я­ль­но для вас сфот­каю бю­ле­тень.

      Видалити
    2. Я ще, може, вам би й повірив, а от про паліїв, убивць, різунів та інших екстремістів ручатись не буду.

      Видалити
    3. Про­те по­ки що ли­ше ви ви­сло­ви­ли ме­ні не­до­ві­ру.

      Видалити
    4. Хочете сказати, що маєте ще надію?

      Видалити
    5. Надію на те, що інші висловлять вам довіру.

      Видалити
  4. Да­вай­те в те­му: як ви уяв­ля­є­те со­бі орен­ду мо­їх рук?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Разом з вами, як же ж! Було б смішно, щоб руки самі ходили і екстремівзм робили.

      Видалити
    2. Хто­зна, що ви там уяв­ля­ли. Але од­на­ко­во проб­лем­ка ли­ша­є­ть­ся: мої ру­ки ро­би­ти­муть ли­ше той ек­с­т­ре­мізм, який за­хо­чу я, а не орен­дар.

      Видалити
    3. Підкажу:

      Учініть теракт, вбивство, чи ще щось дуже екстремістське.

      Видалити
    4. Як­що це ва­ша про­по­зи­ція, то що я от­ри­маю за це від вас?

      Видалити
    5. Від мене? По-перше, ви отримаєте задоволення від правильного виконання вашого бажання (бо ніхто за саму людину не може нічого зробити так досконало, як вона сама). По-друге, я почну збір коштів на ваш пам’ятник.

      Видалити
    6. Стри­вай­те, ми ж на­че об­го­во­рю­є­мо ва­ше ба­жан­ня, а не моє. Це ж ви хо­ті­ли орен­ду­ва­ти мої ру­ки, хі­ба ні?

      Видалити
    7. Та нє, ви все перекрутили :) Ви висловили бажання, а я просто підвів вас впритул до ідеального його виконання. І виконавця ;)

      Видалити
    8. «ду­же хо­че­ть­ся зро­би­ти ек­с­т­ре­міс­т­сь­ке ва­ши­ми ру­ка­ми. Зда­є­те в орен­ду?»

      Це хі­ба моє ба­жан­ня? :)

      Видалити
  5. Мені однаково, але ж ви самі навряд чи погодитесь здати свої руки навіть мені в оренду. Відрубувати їх, чи пилкою відрізати? Отже залишається один найпростіший, не побоюсь цього слова — ідеальний — шлях для задоволення вашого бажання. З чим вас і вітаю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви зно­ву по­вто­рю­є­те про якісь мої ба­жан­ня, у той час, як ми об­го­во­рю­є­мо ва­ші. Ми ж на­че по­го­ди­ли­ся, що ру­ки від­рі­за­ти не тре­ба, їх мож­на взя­ти в орен­ду ра­зом зі мною, і я прос­то маю зро­би­ти для вас якийсь ек­с­т­ре­мізм. Па­м’я­та­є­те? Чи ви вже за­бу­ли, що щой­но на­пи­са­ли?

      Видалити
  6. Тобто ви погоджуєтесь учинити теракт, вбивство, чи ще щось дуже екстремістське своїми власними руками, зданими разом з вами в оренду за гроші? А потім нібито ще й милостиво віддати свій голос на виборах? Заробітчанин? Чи хитрий заробітчанин? Елєкторальний остарбайтер? :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По­ки що я ли­ше на­ма­га­ю­ся з’я­су­ва­ти, що ви ме­ні хо­че­те за­про­по­ну­ва­ти. Але це чо­мусь ні­як не ви­хо­дить.

      Видалити
  7. Ще раз повторюсь. Я просто підвів вас впритул до ідеального виконання вашого бажання. І до виконавця. Моя пропозиція проста, як двері. Дослухавшись до неї, ви матимете задоволення від здійснення вашого бажання і уникнете мук совісті від того, що свій голос не доведеться віддавати за ідеологічного антипода.

    Ну, як все так щасливо складається, то чи не подумали б ви над винагородою моїх скромних трудів? ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ці­ка­во ви­хо­дить: ви ме­не під­во­ди­те до ви­ко­нан­ня яки­хось ви­га­да­них ва­ми ба­жань та ще й хо­че­те від ме­не ви­на­го­ро­ду за це, обі­ця­ю­чи зві­ль­ни­ти ме­не від мук со­віс­ти, яких я не від­чу­ваю! Зда­є­ть­ся, один із нас утра­тив від­чут­тя ре­аль­нос­ти...

      Видалити
    2. Не хочете — як хочете, я не кровожадний, останньої сорочки з вас не зніму. Якщо вам уже не хочеться згадувати зміст свого ж допису — я теж не наполягатиму.

      Видалити
    3. Мож­на ци­тат­ку, де я ви­сло­вив якесь ба­жан­ня, що йо­го ви ме­ні про­по­ну­є­те ви­ко­на­ти? Бо я зна­хо­джу на цій сто­рін­ці ли­ше ва­ше ба­жан­ня, яке я вже ци­ту­вав.

      Видалити