неділю, 15 квітня 2012 р.

Покращення майбутнього


Чесно зізнаюся, я думав, що бандюки відтепер будуть тупо фальсифікувати вибори. Але, поглянувши на кандидатів у моєму мажоритарному окрузі, зрозумів, що це навіть не обов'язково. Отже, задача: є по одному кандидату від «Свободи», «України майбутнього» та «Удару» — за кого віддати голос?

Про «Свободу» я вже писав. Додати нічого.

Що стосується партії «Копни» «Удар» Кличка, думаю, усім ясно, що Кличко — це не політик. Адже так обісрати Україну, по-моєму, не вдалося навіть Януковичу. Отже, це не партія, а такий собі бізнесовий проєкт з конвертації популярности відомого боксера в парламентські мандати живі гроші.

Лишається «Україна майбутнього», яка пропонує навіть щось, що нагадує ліберальну програму. Але насправді це навіть не пародія на партію, а псевдопартія, яка від самого початку є дніпропетровським підрозділом Партії Регіонів. Саме тому нема ніякої необхідности виставляти кандидата від влади у цьому окрузі.

Підозрюю, що приблизно така сама ситуація в усіх инших мажоритарних округах. Навіть якщо нормальний кандидат і є — в нього просто нема шансів. Покращення не спинити!..

1 коментар:

  1. До сверблячки кортить написати вам сотню-другу гарних слів за цей допис, та рука на вас не піднімається :) Втім, ви й самі знаєте, що я вам можу сказати, окрім "дякую".

    ВідповістиВидалити