середу, 28 квітня 2010 р.

Гауляйтер розбушувався


Якщо чесно, то я не чекав від бандюка такої швидкості. Він перевершив сам себе! Треба вміти так плюнути в обличчя передусім своїм же виборцям — адже саме ті реґіони, в яких було влаштовано Голодомор, найактивніше за нього голосували! Звичайно, підтримку червоної наволочі, яка це все влаштовувала, Янукович не втратить. Але, як мінімум, ті, хто за нього голосував у другому турі за принципом «аби не Йуля», більше такого не робитимуть.

І з цього я роблю висновок, що більше він на вибори йти не збирається. Правий був [info]mortang, коли казав, що це гауляйтер, влада якого спирається не на підтримку українського народу, а на підтримку зовсім инших сил.

Тепер, дорогі мої співвітчизники, у вас є два виходи. Або починати акції непокори з обов'язковим силовим зміщенням бандюків оскільки, на відміну від 2004 року, в Україні не лишилося жодної легітимної гілки влади. Або пакувати свої речі й тікати звідти, поки не почалося. Яка “трагедія”, шановні геноциди, на вас чекає, сказати важко, але чекає обов'язково, адже гауляйтер не приховує своєї мети — України без українців. Втім, для когось це теж вихід (третій). Стадам дари свободи, як відомо, ні до чого...

7 коментарів:

  1. плять…

    p.s. просто більше не маю що сказати… придатного до друку.

    ВідповістиВидалити
  2. Ну, і ціл­ком ло­гіч­ний фі­нал. Пов­ніс­тю під­три­мую ПАРЄ: по­за­як ук­ра­їн­ці вва­жа­ють, що ві­ді­бра­ти в них хар­чі — це тра­ге­дія, а не зло­чин, то ме­ди­ци­на тут без­си­ла...

    ВідповістиВидалити
  3. по­чи­на­ти ак­ції не­по­ко­ри з обо­в'яз­ко­вим си­ло­вим змі­щен­ням бан­дю­ків

    Вважаєш що такі акції за нинішніх умов не будуть приречені на провал?

    ВідповістиВидалити
  4. Ну, як­що Май­дан був не про­пла­че­ний, а прос­то роз­ча­ро­ва­ний в Ющ­ен­ку, який був за­над­то не­рі­шу­чим... Хо­ча, ма­буть, то все тех­но­ло­гії ЦРУ і ні­яко­го гро­ма­дян­сь­ко­го сус­пі­ль­с­т­ва в Ук­ра­ї­ні не­ма... ;)

    ВідповістиВидалити
  5. Технології ЦРУ тут ні до чого, але громадянського суспільства в Україні справді нема. Розчарований у Ющенко… Команда Ющенко непогано спрямовувала енергію майдану у потрібному руслі.
    У нас вождистське суспільство, до громадянського йому рости і рости.
    Дивлюсь на світлини з ВР, на захисників «демократії та сувіренитету» під час голосування по ЧФ і блювати хочеться.
    Це ж не протест, це еротична гра у згвалтування.
    Свічку прийти потримати біля зради? Дякую.

    си­ло­вим змі­щен­ням бан­дю­ків

    Тільки не смішіть, там професіонали між іншим, і між іншим багато хто подався працювати на бандюків завдяки діяльності Ющенко.

    емоції - проти холодного розрахунку? здогадайтесь кого винесуть впередногами.

    ВідповістиВидалити
  6. Ві­ра в «про­фе­сі­о­на­лів» — це і є емо­ції. «Про­фе­сі­о­на­ли» до­ве­ли, що не здат­ні ні на що, ок­рім гра­бун­ку. А ко­го ви­не­суть я здо­га­ду­ю­ся. І, на жаль, це ні­чо­го не мі­няє.

    ВідповістиВидалити