вівторок, 4 лютого 2014 р.

Про совєцьку націю


Я вже давно звик до того, що бандитів в Україні прийнято називати різноманітними евфемізмами. Найпопулярнішим, либонь, є словосполучення «Схід і Південь», але є й дуже багато альтернатив. І, оскільки вони продовжують надходити, очевидно, на таке є попит! Останній витвір такого роду — це совєцька нація. Я міг би довго писати про самоочевидні речі: про те що таких «націй» історія знала дуже багато, а самоназва відповідної нації на Сицилії навіть увійшла в міжнародну мову. Але я хотів би повторити ще раз, що проблема не в тому, що бандити існують, проблема в ставленні до них.

Для ілюстрації досить згадати, що з представниками так званої “совєцької нації” мають справу не тільки українці. Ось, наприклад, єдиний напис російською в аеропорті Ґренобля:
А в Німеччині вони навіть свої магазини мають
і книжки можуть замовити з доставкою додому...
Як бачите, недорого. (Це я не навмисно шукав — просто спам прийшов.)


Але відмінність цивілізованої країни від нецивілізованої полягає в тому, що в цивілізованих країнах такі “нації” знають своє місце. Та беркутня, яка в Україні сміливо б'є та катує неозброєних, цілком придатна, наприклад, для чистки каналізацій та водостоків. Інспекторів ДАІ можна працевлаштувати водіями-далекобійниками. А з так званих освітян вийшли б чудові кондуктори! Щоправда спершу треба припинити розпускати соплі про те, що «вони такі самі громадяни», що їхню думку теж потрібно врахувати, що їх треба переконувати...

Ой, про що це я? В українців особливий погляд! Лише треба подолати погані ефекти! Так, поговоріть з тими, хто вважає катування цілком нормальним явищем, а мирні протести можливими лише за відповідну плату. Вони так хочуть, щоб ви з ними побалакали по-людськи!..

Думаю, не треба бути пророком, аби зрозуміти, що в Україні ці прекрасні представники особливої “нації” в найближчому майбутньому не будуть купляти клізми. Їм більше будуть потрібні батоги, бити й тупі ножі для відрізання чубів.

Нема коментарів

Дописати коментар