пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Звірства американських окупантів


Добре відомо, що американський імперіялізм за допомогою військової агресії підкорює собі все нові і нові землі, щоб визискувати місцеві народи заради норми прибутку, збільшення капіталів, експлуатації людини людиною та инших сатанинських потреб капіталу. Героїчним радянським людям вдалося захистити від цих жахіть народи В’єтнаму, Північної Кореї та Куби, де й досі процвітають пролетарська рівність і братерство. Але не всім країнам пощастило відбитися від кривавих американських наймитів. А такі країни, як Західна Німеччина, Японія та Південна Корея взагалі були брутально окуповані! Про жахливу долю народів цих країн ми добре знаємо. Але американські агресори, як відомо, ніколи не зупиняються. Капітал потребує нових жертв, і вже нові країни потрапляють у жахливу кабалу. Недавній приклад — це Ірак, окупований світовими жандармами у 2003 році. Це було зроблено, щоб відібрати у волелюбного іракського народу в особі Саддама Хусейна доступ до самим Алахом даних нафтових багатств і заразом нав’язати їм аморальні демократичні процедури, толерантність до сексменшин та инші дегенеративні цінності, що їх вигадали ілюмінати для контролю над суспільством.

Сьогодні, завдяки иноземному аґенту, я, нарешті, наочно побачив результати цього жахливого злочину проти народу Іраку. Маю зізнатися, що в загальних наслідках окупації я не сумнівався від її початку, навіть попри всі зусилля одного чорношкірого лауреата Нобелівської премії миру. Проте мені було цікаво порівняти Ірак (ліворуч) з Україною (праворуч) за валовим внутрішнім продуктом у перерахунку на купівельну спроможність.


Як бачимо, в Іраку він зростає експоненційно більш як у чотири рази за десять років і досягає українського рівня (в перерахунку на душу населення — воно там, до речі, теж зростає попри геноцид і злочини американської воєнщини). Ну а в Україні ВВП зростає на жалюгідні 30% за п’ять років кривавого проамериканського президента Ющенка, відтак українці вирішили, що з них годі терпіти цього американського підмазувача, і їм терміново потібне справжнє покращення! Останній рік на графіках — позаминулий. Які зміни за цей час відбулися в економіці України, думаю, коментувати не потрібно. Таким чином, сьогодні пересічний іракський громадянин, який постраждав від американської агресії, живе набагато ліпше, ніж пересічний українець, особливо той, який радіє братній військовій підтримці проти карателів хунти.

Зізнаюся, я не очікував таких результатів. Я думав, щоб прогодуватися, українці їздитимуть на заробітки у Грузію але, схоже, що вони їздитимуть також в Ірак! Думаю, вже недовго лишилося, щоб для українських заробітчан, навіть некваліфікованих, відкрилися можливості практично по всьому світі!

Нема коментарів

Дописати коментар