понеділок, 14 січня 2008 р.

Гуманітаризація освіти


Все-таки дурість української влади справді не має меж. Сьогодні вже маємо судове рішення про обов'язкове дублювання фільмів українською мовою, яке успішно іґнорується, зате дає привід ущємльонним язиком нарешті скаржитися на реальні утиски.

Але найцікавішим є те, що всі подібні ініціативи насправді починаються і закінчуються чомусь на шкільній освіті. Тому, схоже, шлях до фізикознавства буде коротшим, ніж я думав.

Оскільки боротися з корупцією — це все одно, що боротися з собою, влада буде вчити діточок, як не треба брати хабарі. Це легше за все і дасть привід спокійненько іґнорувати решту пунктів “президентської програми”, адже садити, як я розумію, ніхто нікого не планує! Ну а для того, щоб позбутися засилля низькопробного російського медія, треба спочатку побороти корупцію. Тому українську культуру будемо вкручувати знову ж таки беззахисним дітям. Яке чудове рішення! Дайош гуманітаризацію освіти по-совєцьки по-українськи! До того ж, це дає джерело фінансування для гуманітаризаторів — ну не книжки ж їм українською мовою писати!

Ну, що ж, це, в решті решт, правильно: у сировинній країни третього світу, вимоги до освіти саме такі!

Нема коментарів

Дописати коментар