пʼятницю, 12 червня 2009 р.

Після чергової ширки...


Mazarin était un croquant... Mais je regretterais Mazarin.
d'Artagnan

Тепер, коли Яник кинув Йулю, я розумію, що надування Яценюка не було марним. Любителі меншого зла проголосують за нього, і Йулі світить вийти в другий тур хіба що станеться щось абсолютно непередбачене. І це, мабуть, добре. Та це озна­чає, що в другий тур потрапляють Яценюк і Янукович. І тільки потім почнеться справжня інтрига.

Інтрига буде не в тому, хто з них переможе, а в тому, хто з них є людиною Фірташа, а хто — Ахметова. Хоча це теж за великим рахунком не важливо. Особисто для мене нема великої різниці між бандитом Фірташем і бандитом Ахметовим. Просто Янукович гратиме бандита пролетарія від народа, а Яценюкєврея інтеліґента в окулярах. От і вся різниця.

Як у класичному сюжеті про хорошого і поганого полісмена... І важливо пам'ятати, що попри показне протистояння в обох “полісменів” мета одна. Ну, хто опиниться “на нарах” у підсумку, думаю, пояснювати зайве... І попри те, що Йущенко виявився нікчемою, це наш найкращий президент. Він є кращим за всіх попередніх. І він є кращим, ніж ми заслуговуємо. А наступний буде набагато гіршим. Ми ще пошкодуємо за Йущенком...

1 коментар:

  1. я щось зовсім випав з українського (дез)інформаційного простору... але чую, що ти правий. якби ж то ще країна хоча б на 30% складалася з розумних, свідомих людей, здатних тверезо оцінювать ситуацію? але ні.

    ось буквально вчора стояв біла поштового відділення, де зібралася черга пенсіонерів, і такого наслухався... що знову стало соромно і боляче за всю цю країну.

    ВідповістиВидалити