неділю, 27 вересня 2009 р.

Суспільне повітря


Пан Андрій дивується, як мені не набридають покидьки. А я не уявляю, як таке можна пропустити. Це ж просто поезія в прозі! Особливо мені сподобалося про повітря. І я зробив відкриття! Відкриття причини поразки світової революції. Причина поразки в тому, що ніхто не контролює повітря, яке належить суспільству, що звичайно уособлюють найкращі його представники! І якщо в куркулів можна відібрати націоналізувати землю, у буржуїв — «заводи, газети й пароходи», а в мільярдерів — гроші (перед тим, як поставити до стінки), то повітрям всякі саботажники та вороги народу можуть користуватися нахаляву!

Инша справа була б, якби в кожного начальника перевіреного товариша був такий краник, який перекривав би кисень ворогам! Ну, тобто окремий краник для кожного потенційного ворога — на той випадок, якщо саботувати захоче... І нормувати їм постачання кисню! От тоді світова революція точно перемогла би! Так і уявляю розпорядження про особливий порядок постачання кисню членам ЦК і їхнім сім'ям! Антиутопія вийшла б не гірша за 1984!

А другий висновок, який я зробив, стосується всіх тих, кому пощастило жити за межами Російської Федераціїнай ніколи не буде фальсифікована історія її, окрім як в інтересах її! Висновок випливає з того, що комунофашизм є єдиною реальною опозицією в цій країні. Тому любімо режим Путіна-Медведєва-Білої Тари і бажаймо йому многая літа!

5 коментарів:

  1. ех... сашко, даремно ти пішов коментувати до цього, гхм, шарікова. я колись пробував дискутувати з набагато більш розумними і стриманими людьми, на багато більш нейтральну тему... і зарікся =/ бо сенсу немає. світ треба якось інакше міняти...

    ВідповістиВидалити
  2. щодо комісії про бла-бла-бла російської педерації (де помилка? нема помилки) -- це просто п3,14здець, вибачай за мат, він від безсилля підібрати якісь інші слова для коментаря...

    ВідповістиВидалити
  3. По‐пер­ше, це не ша­рі­ков, а швон­дер.
    А по‐дру­ге, я не роз­ра­хо­вую щось до­вес­ти. Ме­ні прос­то ці­ка­во ко­ли він ме­не за­бло­кує. ;)

    P. S. До ре­чі, а Бі­ла Та­ра — це ж як гар­но зву­чить... Ар­хі­ти­піч­но...

    ВідповістиВидалити
  4. Ви­сно­вок ви­пли­ває з то­го, що ко­му­но­фа­шизм є єди­ною ре­аль­ною опо­зи­ці­єю в цій кра­ї­ні.

    наступний президент:
    Адольф Виссарионыч Цзедун.
    ось ще про опозицію, не комуністичну:
    російські націоналісти почали антикремлівську компанію у Севастополі

    ВідповістиВидалити
  5. PS. стосовно останього (про націоналістичну опозицію), сайтик неоднозначний, я би сказав провокаторський.

    ВідповістиВидалити