середу, 30 березня 2022 р.

Нявчання кошенят


Сценарій:

Клариса Старлінґ ніколи не зустрічається з Ганібалом Лектером. Вона стає відомою активісткою організації «Іслам за права жінок і трансґендерів», займається висвітленням релігійної дискримінації з боку офіцерів ФБР і коментує всі події фільму.

Низка правозахисних організацій заявляє, що умови утримання доктора Лектера у вʼязниці порушують його гідність і базові права людини. У новинах демонструють акції на підтримку права Ганібала Лектера користуватися металевими ножами та виделками під час прийому їжі.

У звʼязку з тим, що Буфало Біл викрав дочку сенаторки Мартін, речник ФБР заявляє, що ФБР відмовляється від будь-яких силових дій проти маніяків і серійних убивць, щоб не спровокувати Буфало Біла на ще більші злочини.

Ганібал Лектер стверджує, що, в обмін на своє звільнення, він може домовитися з Буфало Білом. Головний лікар Чілтон каже, що така угода є неприпустимою, оскільки в результаті буде не один, а два маніяки на волі. Після цієї заяви Чілтона його твітер-акаунт блокують, а активісти домагаються звільнення Чілтона з посади.

Перед звільненням Ганібала Лектера просять пообіцяти, що він більше не їстиме людей. Ганібал Лектер під аплодисменти заявляє, що він ніколи не вбивав і не їв людей, і що такі вимоги його ображають. Він подає позов за образу його гідности і виграє. Суд присуджує йому 100500 грошей платників податків компенсації.

Доктор Лектер разом з журналістами відправляється додому до Буфало Біла і під камери передає йому записку, в якій написано, що якщо Буфало Біл негайно не відпустить дочку сенаторки, то наслідки будуть дуже тяжкими. Буфало Біл тут же під камери білує дочку сенаторки. Відеозаписи цього процесу визнаються занадто брутальними і травматичними. Їх заборонено зберігати і поширювати.

Завдяки зусиллям лікарів і передовим досягненням сучасної медицини дочку сенаторки вдається врятувати, їй пересаджують штучну шкіру, а через рік після одужання вона виходить заміж за Буфало Біла. Молодята очолюють впливову політичну фракцію, яка бореться проти зміни клімату.

За гроші, що їх присуджено Ганібалу Лектеру як моральну компенсацію, він відкриває психіатричну лікарню. Він також заявляє, що пробачає лікаря Чілтона і запрошує його на посаду головного лікаря. Доктор Лектер стає зікрою телебачення, веде кулінарне шоу для веґанів, а також коментує проблеми Віла Сміта у звʼязку з інцидентом під час оголошення премії Оскар.

Кошенята нявчать.

Нема коментарів

Дописати коментар