неділю, 4 грудня 2011 р.

Курка


Не можу не прокоментувати сакраментальну фразу Леоніда нашого Макаровича:
З Ющенка – такий президент, як з мене курка.
Він, звичайно, собі полестив: з Ющенка президент значно гірший, ніж з Кравчука курка. Але все одно Ющенко — найкращий президент. Він найкращий саме тому, що нічого не робив, на відміну від його попередників.

У принципі, обранням совкового посіпаки першим президентом український народ однозначно виявив свою волю. І лише нездатність ані тої курки, ані його наступника по-справжньому взяти владу в свої руки затримала на двадцять років перетворення України на другу Білорусь.

Гляньмо правді в очі: уся ця так звана проєвропейськість — це аж ніяк не прагнення свободи та цивілізації. Це всього лише імпотенція, брак серед українців лідера, який би загнав бидло назад у совкове стійло дав народу те, чого він по-справжньому бажає. Цілих двадцять років пішло на те, щоб знайти для України справжнього хазяйственіка! І те, що він неукраїнець, вселяє надію, що в нього вистачить хазяйства, щоб створити справжню неосовкову систему вертикаль. Тільки тоді український народ нарешті отримає те, на що заслуговує. Й історична справедливість нарешті восторжествує.

9 коментарів:

  1. То що всі президенти, починаючи від Кравчука, є мудаки - то і так відомо. Так як Ющенко просрав владу, то ще пошукати. Але чи просрав? Наскільки відомо, ведеться йому зараз досить непогано, чути лиш його вякання час від часу. Напевно треба очікувати від нього чергового "бестселеру" типу "Як я був президентом" або "Як потрібно утримувати владу" написану на своїх помилках. Я розумію, в мене так само на язик просяться нехороші слова, дилячись на той весь шарварок, але серед українського народу не всі однаково винні, що таке сталося. Та і народ помаленьку озлоблюється...

    ВідповістиВидалити
  2. Я ж і не пи­сав, що всі од­на­ко­во вин­ні. Але скла­да­є­ть­ся вра­жен­ня, що на­род в ма­сі сво­їй про­си­ть­ся в стій­ло, але в ньо­му на­стіль­ки ба­га­то ку­рей, що не­ма ко­му ту­ди йо­го за­гна­ти. На­віть у Бі­ло­ру­сів зна­й­шов­ся Лу­ка­шен­ко. І як­би це зро­бив Ющ­ен­ко, за­мість по­рож­ніх ба­ла­чок про де­мо­кра­тію, йо­му б ап­ло­ду­ва­ли, при­чо­му і на за­хо­ді, і на схо­ді.

    Що сто­су­є­ть­ся зло­би, то по­ди­ви­мо­ся у що во­на виллє­ть­ся. По­ки що я ба­чу ли­ше од­не: ви­дай­те нам гро­ші, а зав­т­ра — хоч по­топ!

    ВідповістиВидалити
  3. Sandy, ви піддались на провокацію і допустились помилки: почали порівнювати сорти. По ділах їхніх судити, то всі вони лайно, один одного вартий. Ви ж шукаєте причіпку дорікнути народу, що вибрав першим совкового посіпаку. Ще б дорікнули немовляті, що воно не вміє ходити і розмовляти. НМСД.

    ВідповістиВидалити
  4. Які сор­ти? Ви про що?

    А що­до не­мов­ля­ти, то чо­го ж по­ля­ки, ес­тон­ці та ла­ти­ші все зу­мі­ли, а ук­ра­їн­ці — ні? Мо­же все‐та­ки з на­ро­дом не все га­разд?

    ВідповістиВидалити
  5. http://demotivators.org.ua/b/v/257234

    Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову.

    ВідповістиВидалити
  6. Я вже зо­всім роз­гу­бив­ся: а Гіт­лер і Бан­де­ра тут при чо­му?!

    ВідповістиВидалити
  7. Вони там випадково опинились, не звертайте уваги на такі дрібниці :)

    ВідповістиВидалити
  8. Ви що зну­ща­є­те­ся? Чи ду­ма­є­те я за­раз усе по­ки­ну і поч­ну ви­шу­ку­ва­ти ло­гі­ку у ва­ших ко­мен­та­рях? При­пи­няй­те цей тро­лінг, будь‐лас­ка.

    ВідповістиВидалити