вівторок, 23 листопада 2010 р.

Матеріяльна допомога


...Мій дядько клопоту не має,
бо матеріяльну допомогу має.
Вітер віє, птах літає і сонце сяє.

Знову протести на Майдані, які, скоріше за все, закінчаться пшиком. Тому що каша в голові навіть у тих, хто розуміє, що держава Україна є ворогом всякої людини, яка працює, і що з кожним роком людина, яка чесно заробляє собі на життя, стає все більш бесправною в країні злодіїв і бандитів. Починають з протестів проти оподаткування, а закінчують пропозиціями про наповнення бюджету... Про справедливе наповнення!..

Невже так складно зрозуміти, що чим більшим буде це саме наповнення бюджету, тим більше держава буде гнобити порядних людей? У бандитській державі бандитські правила — це гра з нульовою сумою, тому чим гірше їм, тим краще нам, і навпаки. Цікаво, що влада, на відміну від попередньої, вже чітко це усвідомлює. А до нормальних людей ніяк не дійде...

Втім, уже потроху звучать гасла про створення паралельних структур урядування. Ці структури повинні починатися з локальних об'єднань на рівні будинку, мікрорайону або села, зі справжньої незалежної профспілки, які відстоюватиме інтереси трудящих, а не пільги нахлібників. Проте є дві головні перепони: знаменита хата скраю і соціалізм головного мозку. І якщо перша перепона потроху усвідомлюється — а це вже перший крок до її подолання, — то з усвідомленням другої поки ще великі проблеми.

Саме тому, на мою думку, якщо справжня буржуазна революція і почнеться, то тільки під гаслами про скасування всіх соціальних виплат. Повністю. Ніяких пільг, пенсій, стипендій, субсидій, матеріяльної допомоги тощо! Особисто я не вірю, що коли-небуть буду працювати в Україні. Але, в будь-якому разі, я не бажаю платити податки, з яких будуть утримуватися підстаркуваті окупанти і колабораціоністи. Мені шкода копійки для совкового пенсіонера, який працював офіцером у совковому війську заради того, щоб тримати в страху цивілізоване людство, мені шкода копійки для колишнього мента, для колишнього викладача марксизму-ленінізму, для партійного робітника... Хай хоч з голоду дохнуть — ліпше віддати ці гроші африканським дітям!

Що ж стосується решти пенсіонерів, то вони справді на пенсію заробили. А ще, зразу після проголошення незалежности, вони проголосували (і досі голосують) за бандитів, які роздерибанили їхні (державні) активи. Особисто я на тих виборах голосу не мав і відповідальности за цей вибір нести не бажаю, тим більше, що не був згоден з ним ще тоді. Тому ніякої пенсії нікому. А якщо комусь шкода дурників, які профукали свої пенсійні фонди, можна створити благочинну організацію, яка їх годуватиме на добровільні пожертви, — це не заборонено. Але примусово збирати гроші з усіх — це просто нахабний грабунок!

Нема коментарів

Дописати коментар