середу, 28 березня 2018 р.

Невивчені уроки


Наснилося вночі, що знову йду до школи. Щоправда, цього разу я не дуже переймався, навіть думав прогуляти пару уроків. Може, до старости я нарешті забуду про те жахіття.

А сьогодні, мабуть, підведу підсумок невивчених уроків. Українці не схотіли люструвати окупантів і створювати інститут негромадянства за прикладом нормальних країн. І хоча, навіть будучи негромадянами, московські окупанти заважають жити нормальним людям в Естонії та Латвії, шкоди від них значно менше, ніж в Україні, де вони продовжують підтримувати всяку нечисть за принципом „що гірше то краще“, і навіть не соромляться під час соціологічних опитувань. Далі українці активно виступали проти NATO, щоб не провокувати війну з Росією, очевидно. В результаті лишилися з нею сам на сам.

А зараз, як я і попереджав, в Україні починається наступна фаза, коли граблі невивчені уроки б’ють українців уже не в лоба, а під дих. Не хотіли різати бандюків, коли була можливість? Хотіли перескочити цей нецивілізований спосіб розв'язання конфліктів і перейти зразу до пацифізму? Нічого не вийде: різанина однаково буде, тільки під московським керуванням! Готуйтеся вибачати, панове!

Нема коментарів

Дописати коментар